Hedelmäaiheiset peliautomaatit!

Jotkut peliautomaattien avainelementit ovat kestäneet vuosikymmeniä, vaikka ne ovat olleet olemassa 1800-luvun lopulta lähtien tavalla tai toisella. Tietenkin, lukuun ottamatta lisääntynyttä rullien ja voittolinjojen määrää, pelien taustalla oleva mekaniikka on enimmäkseen muuttumaton, mutta huomaat myös, että symbolit muistuttavat usein Charles D. Feyn aikoja.

Yrityksen alusta asti kolikkopelejä on hallinnut lukuisat hedelmäkuvat, mikä on ollut tapana yrityksen alusta asti. NetEnt ja Microgaming, kaksi alan tunnetuimmista yrityksistä, ovat käyttäneet hedelmäaiheisia kolikkopelejä pitkään.

Staxx Cubic Fruit Strolling

Kun se julkaistiin ensimmäisen kerran, tämä kolikkopeli herätti kohua, koska se käytti kristallinkirkasta 3D-grafiikkaa, joka oli harvinaista online-kolikkopelien alalla. Mitä tulee ulkonäköön, mitä tulee online-peliautomaatteihin, Strolling Staxx Cubic Fruit näyttää kuin mikä tahansa muu. Kymmenen voittolinjaa viidellä rullalla. Kuitenkin, kun pääset pidemmälle peliin, asiat muuttuvat mielenkiintoisiksi.

Jättimäisten symbolien avulla NetEnt todistaa, että he ovat aina olleet yksi kekseliäimmistä kolikkopelien valmistajista. Miksi luulet tämän olevan? Jotkut rullien hahmot voivat laajentua viemään kaksi ja kolmasosa käytettävissä olevasta tilasta, mikä voi johtaa merkittäviin voittoihin.

Kaksikymmentä riviä hedelmää ja apilaa.

Playson on uusi tulokas online-kolikkopelimarkkinoilla, mutta se ei tarkoita, että heidän pelinsä olisivat puutteellisia. Päinvastoin! Voit pelata Fruits & Clovers: 20 riviä missä tahansa heidän klassisissa peliautomaateissaan, ja peli on kunnianosoitus Las Vegasin kolikkopelaamisen kultakaudelle erilaisilla symboleilla, jotka edustavat tätä.

Fruits & Cloversissa on lukuisia viittauksia ”Luck of the Irish” -aiheeseen: 20 Lines, leikkisä yhdistelmä kahta teemaa. Sateenkaariaiheisella 40 000 kolikon palkinnolla ei ole ainoastaan ​​miellyttävä ulkonäkö, vaan se kertoo myös koko päävoiton.

Berrybust

Tässä online-kolikkopelissä marjat ovat tähtikohde, mikä tekee siitä ihanteellisen niille, jotka pitävät tämäntyyppisistä hedelmistä. Ei ole liioittelua sanoa, että NetEnt on tehnyt fantastista työtä Berryburstin kanssa.

Koska ruotsalainen kehittäjä on sisällyttänyt tähän peliin klusterimaksuominaisuuden, monet online-kolikkopelien pelaajat kuolaavat mahdollisuudesta voittaa panoksensa x1868.